Even voorstellen: De Peppelenbosch Labradors te Vorden

Bij ons in de Achterhoek is ruimte in overvloed, dus een fijne omgeving om labradors te hebben. Er op uit in de bossen, wandelen tussen de akkers in het ietwat glooiende landschap, het is hier geen probleem en fantastisch om te ervaren, elke dag opnieuw.

De labradors geven ons heel, heel veel, daarom ben ik echt zo dol op ze. Ze leven in en om onze woning wat wij met elkaar als heel plezierig ervaren. Met het vele water in de directe omgeving kunnen ze regelmatig samen en met anderen genieten van een heerlijke zwempartij. Iets wat een labrador van nature geweldig vindt.

Het fokken

Het fokken is iets wat wij op beperkte schaal doen, met als doelstelling vooral gezonde mooie Labrador Retrievers te fokken, die zich qua bouw en karakter met de beste Labradors kunnen meten. Om dit doel te bereiken zoeken we wereldwijd ouderdieren die een zo goed mogelijke combinatie vormen.

Natuurlijk streelt het ons ego om zo nu en dan op een Internationale show onze honden of hun nakomelingen in de top te zien. Wij geloven in onze honden, maar ze zijn uiteindelijk zo goed als de opvoeding die U ze geeft. Wij geven u dan ook graag goede informatie zodat u net zoveel plezier beleeft aan uw Labrador als wij.

Gezondheid van onze honden

Onze honden krijgen jaarlijks de vereiste ogentest. De pups worden gevaccineerd, getest op hun gezondheid, ontwormd en gemanicuurd. Uiteraard vertrekt iedere pup vergezeld van een stamboom van de “Raad van Beheer op Kynologisch gebied” en een Europees hondenpaspoort.

Onze honden worden ook getest op genetische erfelijke ziekten zoals PRA, HNPK en EIC. Wij verkopen pups voor uw zekerheid uitsluitend met een contract gemaakt door de rasvereniging.

Al onze pups worden geleverd met een complete kaart met kopieën van een volledige genetische geschiedenis van beide ouders, volledige details en data van welke behandelingen de pups hebben gehad, een aanbevolen voedings- en groeigids. We onderhouden een nest-app zodat alle nieuwe puppy-eigenaren de voortgang van broers en zussen vanuit het nest kunnen volgen. Het staat natuurlijk iedereen vrij om zich op elk moment af te melden.

Doe uw zelf en ons een plezier en ga even via onze links-pagina, voor nog veel meer informatie over de Labrador.

Samengevat

Wij hopen van harte dat u en jullie met heel veel plezier onze site zullen lezen en de foto’s bekijken.De bedoeling met deze site is om onze prachtige hobby Labradors wat dichter bij u als liefhebber te brengen.

Mocht u nog met vragen zitten, stel ze gerust, per mail of per telefoon. Onder contact staan al onze gegevens vermeld.

Sue Thexton

Muppet in een tobbe
Muppet in een tobbe
puppies in een kruiwagen
puppies in een kruiwagen
Menu