* 27-01-2000 † 22-05-2015

Call Me Coco v/d Peppelenbosch - Coco

Stamboom naam: CALL ME COCO v/d Peppelenbosch

Roepnaam: Coco

“Little Miss Independant”, Coco wist altijd precies wat ze wilde.

Lieve Coco

Op 22 mei 2015 heb ik tot mijn grote verdriet afscheid moeten nemen van mijn lieve Coco.

10 jaar geleden kwam ik in contact met de kennel van Sue, De Peppelenbosch. We wilden graag een hond maar het liefst een wat oudere hond omdat een puppy opvoeden een vak apart is. Mijn man had hier geen ervaring mee en hij was degene die overdag voor de hond moest zorgen. Coco ging met pensioen en Sue zocht een nieuw baasje voor haar. De eerste kennismaking met Coco was liefde op het eerste gezicht, wat was ze lief en die trouwe blik deed ons gelijk smelten.

Buiten dat Coco lief was was ze ook trouw en ze wist altijd precies wat ze wilde. Eten was haar grootste hobby en ook eten pikken van het aanrecht. We hoefde niets te laten staan want zij haalde het eraf. Als we dan thuiskwamen dan keek ze je met haar onschuldige ogen aan als of ze zeggen wilden “ik ben onschuldig” had je het maar niet op het aanrecht moeten laten staan.

Ze kon ook klok kijken, ze wist precies op welk moment van de dag ze een snoepje kon verwachten en als je dan te laat was dan kwam ze naast je zitten en duwde met haar kop tegen je been en dat bleef ze doen totdat je uiteindelijk opstond en haar het snoepje gaf.
Sinds het overlijden van mijn man 2 jaar geleden is ze een grote troost geweest samen met haar dochter Joy (inmiddels 7 jaar bij ons). Wanneer ik verdrietig was dan waren de meisjes er om me weer op te vrolijken.

Coco ging de laatste tijd steeds slechter lopen en er waren geen medicijnen meer om de pijn die hiermee gepaard ging te verhelpen. In de laatste week kon ze op sommige momenten niet meer zelfstandig opstaan. Ik heb toen het moeilijke besluit genomen om haar in te laten slapen omdat ze het verdient heeft om waardig aan haar einde te komen. Op 22 mei is Coco thuis rustig en vredig ingeslapen. Coco is gecremeerd, haar as zal ik deze zomer op een mooie dag in de tuin verstrooien op de plek waar ze zo graag was.

Coco heeft de fantastische leeftijd bereikt van 15 jaar en bijna 4 maanden. Ik ben er trots op haar baasje geweest te mogen zijn.

Lieve Coco bedankt voor de mooie jaren, ik ga je missen.

Marja Grootendorst

Stamboom

Dolbia PETER PAN
Menu