* 05-05-2003 † 02-08-2017

Fogel Hlara Alexandra - Lexy

Stamboom naam:  KISS OF JOY v/d Peppelenbosch

Roepnaam: Joy

“Joyfull Joy”

De wildebras van de familie, vol met enthousiasme voor het leven.

Joy was elke keer in de showring uitmuntend en won het reserve CACIB op de internationale show in Nijmegen in December 2004.

Joy

In 2008 is Joy bij ons gekomen. Haar moeder Coco was al bij ons en toen Sue vertelde dat ze voor Joy ook een nieuw baasje zocht hoefde we niet lang na te denken.

Kiss of Joy v/d Peppelenbosch
Kiss of Joy v/d Peppelenbosch

Joy was een hele lieve en enthousiaste hond en toen haar moeder Coco ouder werd was Joy altijd heel zorgzaam voor haar. Joy hield net zoals haar moeder van veel eten ook bij haar was niets veilig. Zolang we erbij waren ging het goed maar zodra we weg waren werd alles gegeten wat ze kon vinden, samen met Coco. In het begin had Joy het ook voorzien op schoenen die at ze op als ze de kans kreeg evenals de post daar was ze ook gek op. Onze katten gingen vaak bij Joy slapen omdat dat lekker warm was en Joy vond het allemaal goed.

In de tijd dat Joy samen met Coco was nam Joy altijd genoegen met de 2e plaats, als ze wat lekkers kregen of als ze bij me wilden zitten Joy vond dat allemaal goed. De laatste 2 jaar, na het overlijden van Coco, is alle aandacht voor haar geweest en dat was fijn. In april van dit jaar kreeg ze wat medische problemen, in augustus bleek dat de oorzaak een tumor was. Omdat ze daardoor niet meer kon lopen hebben we op 2 augustus besloten om haar in te laten slapen zodat ze niet verder hoefde te lijden.

We zijn er trots op dat we Joy als hond mochten hebben, we hebben enorm van haar genoten.

Bedankt lieve Joy!

Marja Grootendorst

Stamboom

Fogel Hlara ALEXANDRA
LOVELY DREAM v/d Peppelenbosch
Menu